05.08.2021

Valimiz İsmail USTAOĞLU’ndan Anlamlı Ziyaret

İlimizde devam eden ve 26000 öğrencinin eğitim gördüğü yaz Kur’an kurslarından olan Bahçecik Mehmet Akif Ersoy Camii ve Kuran Kursu valimiz Sayın İsmail USTAOĞLU, İl Müftümüz Osman AYDIN ve Ortahisar İlçe Müftüsü Selami BAĞCI tarafından ziyaret edildi. Her öğrencimiz ile yakinen ilgilenen valimiz, ziyaretin anısına öğrencilere içerisinde Mehmet AKİF’in şiirlerinin bulunduğu bir kitap hediye etti.

Öğrencilerimizin yaz Kur’an kursunda öğrendiklerini sergiledikleri ziyaretin sonunda, ülkemizin değişik yerlerinde halen devam eden yangınların bir an önce son bulması, afete dönüşmeyecek, hayırlı ve bereketli yağmurların yağması için dualar edildi. Çocuklarımız, yapılan duaya yürekten âmin dediler. Yaz Kur’an kursu boyunca her gün dualar edileceği de vurgulandı.

Sayın Valimiz, duanın ardından yaptığı konuşmada, yaz kurslarının önemine değinerek, çocuk yaşta öğrenilenlerin kalıcı olduğunu söyleyerek sabırla sahih ve doğru din bilgisinin çocuklara verilmesinin önemine dikkat çekti. İl Müftümüz AYDIN, Sayın Valimizin ziyaretinden çok memnun kaldıklarını ve güç bulduklarını ifade ederek kendisine teşekkür etti.