07.10.2021

Camiiler ve Din Görevlileri Haftası Dolayısıyla Kadın Vaizlerimiz Tarafından Gerçekleştirilen Programlar

2021 yılı Camiiler ve Din Görevleri Haftası münasebetiyle Trabzon İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından “Ahde Vefa” temalı “Camii-Kadın Buluşmaları” düzenlendi. 04.10.2021 tarihinde Çukurçayır Muradiye Camii’nde Vaiz Nagihan Cihan, 05.10.2021 tarihinde Bahçecik Mehmet Akif Ersoy Camii’nde Vaiz Nuray Özben, 05.10.2021 tarihinde Fatih Merkez Camii’nde Uzman Vaiz Hatice Kurt koordinatörlüğünde programlar gerçekleştirildi. İl Müftü Yardımcımız Ayşe Yılmaz, Fatih Merkez Camii’nde ahde vefanın önemine dikkat çeken bir konuşma yaptı. Bu camiilerde yapılan programlarda emekli din gönüllüsü Kur’an kursu öğreticilerinden olan Ayşegül Pehlivan, Hacer Yıldırım, Asiye Yılmaz ve Nevriye Abanoz’a çiçek takdim edildi.

06.10.2021 tarihinde ise saat 20.30’da Trabzon il genelinde görev yapan kadın din görevlilerimizle “Vefa Buluşması” temalı program icra edildi. Program, Kur'an tilaveti, İl Müftü Yardımcımız Ayşe Yılmaz’ın açılış konuşması, İl Vaizi Nuray Özben, Ortahisar İlçe Vaizi Hatice Kurt ve Nagihan Cihan’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Program, emekli olan hocalarımızın tecrübe paylaşımı, göreve yeni başlayan hocalarımızın da vazifeye başlama heyecanını anlattıkları bir sunumla devam etti. Dua ve temenni ile sona erdi.