08.10.2021

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Kapanış Programı Düzenlendi

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğü Konferans Salonunda kapanış programı düzenlendi. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Burhan İŞLİYEN’in konuşmacı olarak katıldığı programa Trabzon Valisi Sayın İsmail USTAOĞLU da iştirak etti.

Programın açılış konuşmasını İl Müftüsü Osman AYDIN yaptı. Haftanın öneminden bahseden AYDIN, katılımlarından dolayı Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Burhan İŞLİYEN'e teşekkürlerini arz etti. Açılış konuşmasının ardından Sayın Dr. Burhan İSLEYEN, "Camii, Din Görevlileri ve Vefa" teması üzerine bir konferans verdi. Vefa kavramının nasıl anlaşılması gerektiğini islam tarihinden kesitler sunarak anlatan İŞLEYEN, insanların birbirlerine vefalı olması gerektiğinin altını çizdi.

Programda ayrıca Türkiye geneli hafızlık yarışmasında ikinci olan Yeşilyalı Mustafa İmamoğlu Kur'an Kursu öğrencisi Salih Enes ÖZDEMİROĞLU'na, kurs yöneticisi Ömer ERDOĞANOĞLU’na ve öğrencimizin hocası Sinan ALAGÖZ’e Trabzon Valiliği tarafından başarı belgesi verildi.