26.10.2021

İlçe Müftülükleri Arası Futbol Turnuvası Düzenlendi

Araklı İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından 2021 yılı “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında ilçe müftülükleri arası futbol turnuvası düzenlendi. 24 Ekim Pazar günü Sürmene kapalı halı sahada düzenlenen futbol turnuvasına, Ortahisar İlçe Müftülüğü, Maçka İlçe Müftülüğü, Yomra İlçe Müftülüğü, Arsin İlçe Müftülüğü, Sürmene İlçe Müftülüğü, Of İlçe Müftülüğü, Çaykara İlçe Müftülüğü ve Araklı İlçe Müftülüğü katıldı.

Oldukça heyecanlı geçen müsabakaların sonunda birinci, Araklı İlçe Müftülüğü, ikinci Ortahisar İlçe Müftülüğü ve Üçüncü ise Çaykara İlçe Müftülüğü oldu.

Din görevlileri maçlara salavat getirerek çıktı. Öğle namazı, halı saha içerisinde topluca kılındı. Ardından tüm misafirlere hamsi ızgara ikram edildi.

Final maçının sonrasında kupa töreni düzenlendi. Turnuva ikincisi olan Ortahisar İlçe Müftülüğüne kupası, Çaykara İlçe Müftüsü Vahit ŞENOCAK, Turnuva üçüncüsü olan Çaykara İlçe Müftülüğüne kupası, Ortahisar İlçe Müftüsü Dr. Selami BAĞCI takdim etti. Düzenlenen turnuva sonucunda şampiyon olan Araklı İlçe Müftülüğü futbol takımına kupasını Trabzon İl Müftüsü Osman AYDIN takdim etti.

Turnuvayı değerlendiren İl Müftüsü Osman AYDIN, “Personelimiz arasında birlik, beraberlik ve kardeşliği sağlamak amacıyla maçlar yapıldı. Bu turnuvada kazanan dostluk oldu. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve bu başarılı organizasyonu düzenleyen Araklı ilçe Müftümüz Erdoğan DALKES hocamıza teşekkür ediyorum.” dedi. Turnuva okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan dua ile sona erdi.