29.12.2021

Huzur Dersleri Yeniden Başladı

Pandemi sürecinde ara verilen “Huzur Dersleri” Trabzon İl Müftülüğü koordinesiyle İl Müftüsü Osman Aydın'ın eşi Sema Aydın'ın  ev sahipliğinde yeniden başladı. Programa, Trabzon Valimizin eşi Şenay Ustaoğlu, Trabzon Üniversitesi Rektörü eşi Kadriye Aşıkkutlu, KTÜ Rektörü eşi Hanife Çuvalcı, KTÜ Beyin ve sinir Cerrahi Profesörü Süleyman Baykalın’ın eşi Gülten Baykal, İl Emniyet Müdürü eşi Kezban Aydoğan, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Serpil Harput, İl Sağlık Müdürü eşi Hasibe Usta, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü eşi Ruken Şafak, Büyükşehir Belediye Temsilcisi ve Anader Kadın  Kolları Başkanı Havva Yetimoğlu,  İl Müftülüğü adına Müftü Yardımcısı Ayşe Yılmaz, ADRB Koordinatörü  Nuray  Özben, ADRB vaizi Nagihan Cihan, Kadın Gençlik Koordinatörü Nuray Kasap ve Ortahisar İlçe Müftüsü eşi Fatma Bağcı katıldı.

Huzur Dersi programının yanında, başta ADRB, Diyanet TV ve yayınları olmak üzere Diyanet İşleri Başkanlığımızın hizmet alanlarıyla ilgili bilgiler verildi. Programın sonunda katılımcılara Başkanlığımız yayınlarından “Aile Olmak” isimli kitap ile “Aile Dergisi” hediye edildi.