18.01.2022

Diyanet Vakfı "Gönül Kütüphanesi" Projesi ile Okulları Kütüphaneyle Buluşturuyor

Türkiye Diyanet Vakfı, 81 ilde "Gönül Kütüphanesi" projesi ile kütüphane oluşturuyor. Trabzon İl Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı Trabzon Şubesi, Gönüllü Kadın Kolları'mızın gayretleriyle eylül ayında düzenlenen bir kermes yoluyla bir çalışma başlattı. Ortahisar  Kanuni İmam Hatip Lisesi'nde kütüphane oluşturuldu.
Kütüphane açılışı, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Ortahisar İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale, Trabzon Il Müftüsü Osman Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu, okul müdürleri, ögretmenler ve ögrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.
Açılışta konuşan Vali İsmail Ustaoğlu gençlere tavsiyelerde bulunurken, İl Müftüsü Osman Aydın programın duasını yaptı. Türkiye Diyanet Vakfı hizmetlerine devam ediyor...