14.09.2022

İl Müftüsü Osman Aydın Kur’an Kurslarını Ziyaret etti

İl Müftüsü Osman Aydın 2022-2023 Eğitim-Öğretim dönemi başlayacak Kur’an Kursları ile  açılışı yapılacak Kur’an Kurslarını ziyaret etti.

Bu kapsamda ilk olarak Arsin Mustafa İmamoğlu Kur’an Kursu’nda ve bu ay içerisinde açılması planlanan Çaykaralı Hacı Hasan Efendi külliyesini  ziyaret etti. Kurs yöneticileri ve ilçe müftüsünden kurslardaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akabinde Of ilçesinde yeni açılacak olan  Çamlıtepe Mahallesi Kuran Kursu, Uluağaç Kuran Kursu ile Hasan Çakır 4-6 Yaş Kuran Kursunu da yerinde ziyaret eden Müftü Aydın Of İlçe Müftüsü Özcan Yılmaz’dan Kurslar hakkında detaylı bilgi aldı.

Önümüzdeki dönem yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyaretin akabinde İl Müftüsü Aydın, Ahilik haftası dolayısıyla Of’ta bir kısım esnaf ziyareti de gerçekleştirdi.