29.09.2022

İl Müftüsü Osman Aydın Kur’an Kurslarını Ziyaret Etti

Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın Of ve Araklı’da Hafızlık eğitimi veren Kur’an Kurslarını, izleme ve değerlendirme programı kapsamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığının eş zamanlı Hafızlık Kur’an Kurslarını izleme ve değerlendirme programı kapsamında Of ve Araklı’daki Hafızlık Kur’an Kurslarını ziyaret eden İl Müftüsü Aydın, Araklı’daki Hafızlık Kur’an Kurslarında hocalar ve öğrencilerle ayrı ayrı görüştü.

Of İlçe Müftülüğüne bağlı yeni açılan Çamlıktepe Kur’an Kursunu da ziyaret eden Aydın, burada vatandaşlarla buluştu. Yeni açılan kursun hem öğrenci bakımından hem de eğitim öğretiminin kaliteli bir şekilde eğitim hayatına devam edebilmesi için sürekli takipte olacaklarını ve gereken her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

İl Müftüsü Aydın’a ziyaretinde İl Müftü Yardımcısı Ayşe Yılmaz Şube Müdürleri Seyfullah Hacifettahoğlu ile Ali Osman Yılmaz eşlik etti.