24.10.2022

Ortahisar Kavala Kız Kur’an Kursun’nda İcazet Heyecanı

Trabzon Ortahisar İlçesine bağlı Kavala Kız Kur'an Kursu'nda hafizlık eğitimini tamamlayan 13 kız öğrenci için icazet merasimi düzenlendi.

Ortahisar İlçe Müftüsü Dr. Selami Bağcı’nın açış konuşması ile başlayan programda İl Müftüsü Osman Aydın, hafızlık müessesesinin öneminden bahsetti. Sözlerinin devamında, anne babalar için de hafızların bir hayır vesilesi olduğuna İfade etti.

Kuran Kursuna maddi ve manevi hizmetleriyle desteğini esirgemeyen Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Cahit Turhan’ın da katıldığı programın ikinci bölümünde İl Müftü Yardımcısı Ayşe Yılmaz teşekkür konuşması yaptı.

Hafız öğrencilerin hazırladığı yoğun içerikli program, yapılan duanın sonunda İcazet Belgelerinin takdimi ile sona erdi.