05.12.2022

Trabzon Müftüsü Aydın, veda etti

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Düzce İl Müftülüğüne atanan Trabzon Müftüsü Osman Aydın, personelle vedalaştı.

14.05.2018 tarihinden itibaren Trabzon İl Müftüsü olarak görev yapan Müftü Aydın, onuruna İl Müftülüğü ve ilçe müftülükleri personelinin katılımıyla veda programı düzenlendi.

Programda konuşan Müftü Aydın, "2018 yılından beri Fatih Sultan Mehmet Han’ın fethettiği, Yavuz Sultan Selim Han’ın yönettiği, Kanuni Sultan Süleyman Han’ın doğduğu bu kadim şehirde İl Müftüsü olarak görev yapmaktan duymuş olduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Siz değerli personelimizle 5 yıla yakın bir zaman zarfında birlikte uyum içinde güzel hizmetlere imza attık. Trabzon şehri çok müstesna bir şehir. İnsanıyla, kültürüyle, çalışkanlığı ile çok mükemmel bir şehir. Gittiğim her yerde de Trabzon’un çok güzel bir şehir olduğunu herkese söyleyeceğim. İnşallah bundan sonra da ziyaret edeceğim. Sizleri de Düzce İl Müftülüğünde ağırlamaktan mutlu olacağımı belirtmek isterim. Birlikte çalıştığımız sürede kimseyi kırmamaya özen gösterdim. Ben sizlere hakkımı helal ediyorum. İstemeyerek kırdığım varsa bu anlamda hepinizden helallik istiyorum, hakkınızı helal edin, benden yana varsa helal olsun." dedi.

Programa İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, daire personeli ve din görevlileri katıldı. Program sonunda yaptığı hizmetlerden dolayı Aydın’a çeşitli hediyeler ile plaket takdiminde bulunuldu.