17.01.2023

İl Müftüsü Aydın Maçka'da Şehitleri Ziyaret Etti

İl Müftüsü Selami Aydın, Maçka İlçesi Gürgenağaç Mahallesi'nde Şehit Polis Memuru Kadir Miraç Özcan'ın ölüm yıl dönümünde kabri başında düzenlenen programa katıldı.

Müftü Aydın, Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak ve protokol üyeleri ile birlikte Gürgenağaç Mahallesi Şehitliğinde medfun bulunan,  diğer şehitler, Şehit Ütğm. Nurettin Doğan, Şehit Komiser Bekir Özcan, Şehit Bçvş. Halit Avcı, Şehit Polis Kadir Miraç Özcan'ın kabirlerini tek tek ziyaret ederek dua ettiler.

Ölüm yıl dönümü olan Şehit Polis Memuru Kadir Miraç Özcan'ın kabri başında okunan Kur'an-ı Kerimin ardından İl Müftüsü Selami Aydın, şehitler için daha önceden okunan Hatm-i Şeriflerin duasını  yaptı ve ardından şehidin babasına Kur-an-ı Kerim hediye etti.