21.03.2023

Hafız Öğrencilerin Dilinden "Çanakkale Ruhu"

Trabzon İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında eğitim gören hafız öğrenciler dilinden  “Çanakkale Ruhu” adlı program ve resim sergisi düzenlendi.

İl Müftüsü Selami Aydın'ın selamlama konuşmasıyla başlayan  “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yılı”  adlı program,  Hamamızade İhsanbey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Trabzon genelinde  Kur’an kurslarımızda eğitim gören Hafız Kız ve erkek  öğrencileri tarafından Çanakkale destanını anlatan şiirler okunup çeşitli etkinlikler yapıldı.

Renkli görüntülere sahne olan programda Kur'an kursu öğreticileri, öğrenciler  tarafından hazırlanan el emeği tablolar   sergilendi.

Il Müftüsü Selami Aydın tarafından Açılış Konuşması yapılan program koronun seslendirdiği Çanakkale ezgileri ile devam edip öğrencilerin yaptığı dua ile  nihayete erdi.