31.08.2023

Ziyaret

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve Hanımefendi Güllühan Yıldırım, Hakkari Yüksekova ve İstanbul Kartal'dan gelen öğrencilerle bir araya geldi.

Trabzon Hafız Ali Haydar Özak Dini İhtisas Merkezi'nde gerçekleşen programa Diyanet İşleri Başkanlığı'nın "Yazımda Kardeşlik Var Projesi" kapsamında Ordu Aybastı'da kamp yapan ve günübirlik Trabzon İline ziyarete gelen Hakkari Yüksekova'lı öğrencilerle İstanbul Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Hafızlık Proje Sınıfından kamp yapmak üzere İlimize gelen öğrenciler katıldı. Programda İl Müftüsü Selami Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun ve İl Müftü Yardımcısı Şakir Şahin de hazır bulundu.

Programda öğrencilere hitap eden Vali Sayın Aziz Yıldırım "Sizler yarın bu ülkenin çeşitli yerlerinde görev yapacaksınız. Bunu yaparken birlik, beraberlik ve kardeşliği hiçbir zaman unutmayacaksınız. Sizlere hem eğitim hayatınızda hem de bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum." dedi.

Program hatıra fotoğraf çekimiyle son buldu.