07.11.2018

Görme Engellilere Yönelik Umre Ödüllü Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler Yarışması

Başkanlığımız tarafından görme engellilerin dini bilgilerini geliştirmek, Kur’an-ı Kerim okumalarını teşvik etmek, inanç esasları ve Siyer-i Nebi konularında bilgilerini artırmak amacıyla düzenlenen, “Görme Engellilere Yönelik Umre Ödüllü Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler Yarışması”, 06 Kasım 2018 Salı günü İl Müftülüğümüzde gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcımız Melek MENTEŞE’nin başkanlığında, komisyon üyeleri İl Vaizi Nuray ÖZBEN, Braille alfabesi bilen Kur’an Kursu Öğreticisi Hanife DURAN ve İl Engelli Koordinatörü Müezzin-Kayyım Selim ÇOLAK tarafından yürütülen yarışmada katılımcılar, bilgi ve duyarlılıklarıyla dikkat çektiler.

Yarışma sonunda Ortahisar ilçesinden katılan Dilek DEMİR birinci olurken, Beşikdüzü ilçesinden katılan Hanife KALAYCI ikinciliği elde etti.

Katılımcıları, ailelerini ve öğreticilerini makamında ağırlayan İl Müftümüz Osman AYDIN, her birini tebrik ederek müftülüğümüz tarafından hazırlanan hediyeleri kendilerine takdim etti.