07.11.2018

Gençlik Koordinatörleri Toplantısı ve “Paylaşım Semineri”

İl genelindeki gençlik koordinatörleri ve gönüllü ekipleri ile 31 Ekim 2018 Çarşamba günü il müftülüğü konferans salonunda bir araya gelindi. Gençlik çalışmalarından sorumlu müftü yardımcılarımız Muhammed SUİÇMEZ ve Melek MENTEŞE’nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Devamında yaklaşan Mevlid-i Nebi haftası faaliyetleri başta olmak üzere il merkezi ve ilçelerdeki gençlik çalışmaları ele alınarak değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantının ardından, gençlik sahasında görev yapan personelimizi araştırma ve geliş(tir)meye teşvik etmeye yönelik planlanan, “Bir Dönem ve Bir Değer Olarak Gençliği Anlamak” ana başlıklı “Paylaşım Seminerleri”nin ilki gerçekleştirildi. Söz konusu seminerde KYK manevi danışmanlarından Nesibe Gülsüm ZENGİN, Nuray KASAP ve Zeynep AYDIN, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Gençliğin Durumu ve Gelecek” konulu V. Ulusal Maneviyat Psikolojisi Sempozyumu’nda elde ettikleri bilgileri paylaştılar.

Toplantı İl Müftümüz Osman AYDIN’ın, her sahada sürdürülebilir, takip edilebilir ve uygulanabilir çalışmaların önemini ifade eden kapanış konuşması ile sona erdi.