21.11.2018

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI AÇILIŞ KONFERANSI

17 – 24 Kasım Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla İl Müftülüğümüz tarafından 17 Kasım 2018 Cumartesi günü saat: 13.30 ‘da Müftülüğümüz Niyazi Şahinbaşoğlu konferans salonunda “Peygamberimiz ve Gençlik” konulu konferans düzendi.

Konuşmacı olarak Başkanlığımız 1. Hukuk Müşaviri Selami AÇAN ‘ın katıldığı konferansa Valimiz İsmail Ustaoğlu, Vali Yardımcısı Ayhan Durmuş, daire amirleri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program öncesi Ortahisar Müftülüğü Tasavvuf Musikisi korosu tarafından ilahiler okundu. Daha sonra Pelitli Hacı Bayram Yatılı Erkek Kur’an Kursu Öğreticisi Resul Öztürkoğlu tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi. İl Müftümüz Osman Aydın tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından Valimiz İsmail Ustaoğlu selamlama konuşması yaptı. Program 1. Hukuk Müşaviri Selami Açan ‘ın konferansı ile devam etti.

Programda ayrıca Naht Sanat ustası Düzköy İlçesi Büyük Mahalle Cami İmam hatibi Necati Şen ‘in açmış olduğu sergi ziyaret edildi.

Program Valimiz Sayın İsmail Ustaoğlu’nun, Selami Açan’a hediye takdiminin ardından fotoğraf çekimi ile son buldu.