07.12.2018

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ ÖZEL PROGRAMI

İl Müftülüğümüz tarafından Engellilere yönelik 04 Aralık 2018 Salı günü saat 14:00’de Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde “Gönüller Engel Tanımaz” isimli program düzenlendi.

İl Müftülüğümüz Engelli Koordinatörü Selim Çolak ‘ın organize ettiği programa Trabzon Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Müftümüz Osman Aydın, Kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sunumu görme engelli öğrencileri yaptığı program, İl Müftümüz Osman Aydın’ın açılış konuşmasıyla başladı. Trabzon Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ‘nun selamlama konuşmalarının ardından görme ve işitme engelli öğrenciler aynı anda braille alfabesive işaret dili ile Kur’an-ı Kerim okudular. Öğrencileri şiir ve ilahi sunumları ve tiyatro gösterisi ile devam eden program hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.