24.01.2019

GENÇLER VE ÇOCUKLARLA BULUŞMA

İlçe Müftümüz Haydi Çocuklar Camiye Projesi kapsamında 23 ocak 2019 tarihinde T.D.V Gençlik Merkezinde gençler ve çocuklarla bir aya geldi.

Haydi Çocuklar Camiye Projesi kapsamında çarşamba günü İlçe müftümüz Abdullah ÇOBANOĞLU T.D.V Gençlik merkezinde gençler ve çocuklarla biraraya geldi. oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, İlçe müftümüz çocuklara gençlik döneminin öneminden ve verilen nimete şükretmenin faziletinden bahsetti. çocukları ve Gençleri ülkemizin geleceği olarak gördüklerini belirten hocamız; "Geleceğimizin teminatı olan siz genç kardeşlerimiz içinde bulunduğunuz gençlik dönemi, hayatınızın en önemli nimetlerinden birisi. Ahiret gününde insan gençliğini nasıl harcadığından da sorguya çekilecek bu yüzden size verilen bu nimete şükretmeyi aklınızdan çıkarmayın" dedi. müftülüğümüz gençlik koordinatörü Şaban KAYA'nında katılarak gençlik çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiği toplantı yapılan ikramın ardından sona erdi.