27.02.2019

EMEKLİYE AYRILAN PERSONELİMİZİN ONURE EDİLMESİ

Sürmene İlçe Müftülüğümüz personellerinden Müftülük şoförümüz Musa DOĞAN, Yeni Cami Müezzin-Kayyımı Yusuf KARAMAN, Karacakaya Mahallesi Camii imam-hatibi Mustafa LİKOĞLU 15.02.2019 itibarı ile görevlerinden emekliye ayrıldı.

İlçe Müftümüz Sayın Abdullah ÇOBANOĞLU hocamızın başlatmış olduğu "Emekliye Ayrılan Personellerimizin Onure Edilmesi" projesi kapsamında emekliye ayrılan personellerimiz için İlçemiz Öğretmenevinde 26 Şubat Salı günü sat 14.00'de din gönüllüsü arkadaşlarımızın destek ve katılımları ile yemekli bir veda merasimi tertip edildi.

söz konusu programda emekliye ayrılan personellerimiz görevleri süresince yaşamış oldukları bir anıyı anlatarak tüm çalışan personellerden karşılıklı olarak helallik talebinde bulunuldu.

Daha sonra İlçe Müftümüz yapmış oldukları konuşmada din gönüllüsünün emeklisi olmayacağını, bu ayrılığın sadece resmiyette bir ayrılış olduğunu, din hizmetinin ömür boyu devam edeceğini ifade ederek emekli tüm personellerimize Müftülüğümüzün kapılarının herzaman açık olduğunu ifade ederek bundan sonraki yaşamlarında aileleri ile birlikte sağlıklı hayırlı bir ömür temennisinde bulundu.

Sürmene İlçe Müftülüğümüzün emekliye ayrılan personellerimiz için hazırlamış olduğu "Hizmet Teşekkür Belgesi" ve hediyeleri İlçe Müftümüz tarafından takdim edilerek emekliye ayrılan personellerimiz onure edildi.