15.03.2019

"ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE" KONULU ŞİİR YARIŞMASI

18 MART Çanakkale Şehitlerini Anma Günü münasebetiyle İlçe Müftülüğümüzün düzenlediği Liseler arası Mehmet Akif ERSOY'un "Çanakkale Şehitlerine" adlı şiirini ezbere okuma yarışması 15 Mart Cuma Günü saat 14.00'de  İlçe Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirildi.

Farklı Liselerden 6 öğrencinin katıldığı yarışmada Sürmene Şehit Muhammet YILDIZ Anadolu İmam- Hatip Lisesi öğrencisi Ömer Faruk Şimşek birinci olurken, Cevdet Cavit ŞAHİNKAYA Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Gamze EMUCE ikinci, Şehit Muhammet Yıldız Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Hasan KARAMAHMUTOĞLU üçüncü oldu.Yarışmaya ilgi gösteren öğrencilere teşekkür eden İlçe Müftümüz Sayın Abdullah ÇOBANOĞLU başarılarının devamını diledi. Ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim REVİ İlçe Müftümüze teşekkür ederek bu gibi yarışmaların devam etmesi temennisinde bulundu. İlçemizde birinci olan öğrencimiz gelecek hafta İl de yapılacak yarışmada İlçemizi temsil edecek. Birinciye çeyrek altın, ikinciye iki yüz tl, üçüncüye yüz tl ve diğer yarışmacılara da çeşitli hediyeler verildi.