03.03.2020

“YOLUN İYİLİK OLSUN” İDLİB YARDIM KAMPANYASI

Yeryüzünün mazlum coğrafyalarında yaşlı gözlerle Türkiye'den uzanacak yardım elini bekleyenlere umut, kardeşlik, iyilik ve necip Türk milletinin merhamet yüklü yardımlarını ulaştırmak için yollara düşen Diyanet İşleri Başkanlığımız Ve Türkiye Diyanet Vakfımız yaraları sarmaya devam ediyor.

İdlib’ten sınırımıza göç eden kardeşlerimizin yaralarına bir nebze merhem olabilmek amacıyla İl Müftülüğümüzce başlatılan Yardım Kampanyası çerçevesinde Sürmene İlçe Müftülüğümüz, Köprübaşı İlçe Müftülüğü, Arsin İlçe Müftülüğü ve Yomra İlçe Müftülüğü'nün sürdürdüğü çalışmalarına yardım sever halkımız ciddi manada teveccüh gösterdi. Toplanan bir tır dolusu ayni yardım İdlib’teki kardeşlerimize ulaştırılmak üzere 02 Mart Pazartesi dualarla yola çıktı.

İlçe Müftülüğü olarak kampanyaya katılan ve destek olan din görevlilerimize, hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.