24.09.2020

Müftülüğümüze bağlı Merkez Kız Yatılı Kur'an Kursunda hafızlıklarını tamamlayan dört öğrencimiz Diyanet İşleri Başkanlığı'nca açılan hafızlık sınavına girmiş olup başarılı olan hafizelerimiz, hafızlık belgesi almaya hak kazandı.

Müftülüğümüze bağlı Merkez Kız Yatılı Kur'an  Kursunda hafızlıklarını tamamlayan dört öğrencimiz Diyanet İşleri Başkanlığı'nca açılan hafızlık sınavına girmiş olup başarılı olan hafizelerimiz, hafızlık belgesi almaya hak kazanmıştır.

İlçe Müftülüğü olarak büyük bir emek sonucunda hafızlıklarını başarılı bir şekilde tamamlayıp belge almaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, öğrecilerimizin hıfzını tamamlamasında büyük emekleri olan Kur'an Kursu Öğreticilerimize ve büyük bir sabırla çocuklarına destek olan ailelerine teşekkür ederiz.

HAFİZELERİMİZ

ZEYNEP HİLAL AKYASAN SÜRMENE