18.11.2023

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen Tonya'da

Bir takım ziyaretler için Trabzon'da bulunan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen Akşam Namazını müteakip Müftü Salih Berber Erkek Yatılı Kur'an Kursumuzu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Yatsı Namazında ilçemiz Kaleönü Mahallesi Dere Camii'nde din görevlileriyle biraraya gelen İşliyen, namazı müteakip din görevlilerine hitap etti. Konuşmasında Din hizmetlerini camiye hasretmemek gerektiğini dile getiren Başkan Yardımcısı İşliyen, din görevlilerinin görev yaptığı mahalde ayak basmadık ev bırakmaması gerektiğini vurguladı ve bu konuda her bir din görevlisinin elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini söyledi. Çevre inşa edilirken insanında imar edilmesi gerektiğini söyleyen İşliyen, dini değerlerle imar edilmeyen toplumun refah ve huzura kavuşamayacağını, gelecekte büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalacağını ifade etti.

Programdan sonra katılımcılara yöresel yemek ikramında bulunuldu.

Ziyaretleri esnasında Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen'e Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Tonya İlçe  Kaymakamı Adem Eser ve Belediye Başkanı Osman Beşel de eşlik ettiler.