15.12.2023

Deprem bölgesinde görev yapan personele başarı belgeleri verildi

Deprem bölgesinde görev yapan personele başarı belgeleri verildi.

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler münasebetiyle bölgeye giden ve çeşitli alanlarda çalışmalara katılan Tonya İlçe Müftülüğü personeline Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş imzasıyla gönderilen başarı belgeleri İlçe Müftümüz Halil İbrahim Bayalan tarafından Müftülüğümüzde düzenlenen törende takdim edildi.

Bu kapsamda Tonya İlçe Müftülüğünde görevli olup da deprem bölgesinde yardım ve manevi destek hizmetlerine katkı sunan Din Görevlileri Mustafa Birinci, Hamza Kurt, Ali Koç, Erkan Erdoğan, Katip Komut, Mecit Öztürk, Mevlüt Bektaş, Bayram Birinci, Faruk Keskin, Güngör Barutçu, Mükremin Aydın, Ayşe Sancak, Kübra Yılmaz, Meryem Gündoğdu, Fatma Esmer ve askerlik vazifesini ifa ederek görevine başlayan İsa Çavuşoğlu'na başarı belgeleri takdim edildi.