22.12.2023

"Kudüs Bilinci" Konulu Konferanslar Düzenlendi

Müftülüğümüz tarafından ilçemizdeki ortaokul ve liselerde "Kudüs Bilinci" konulu konferanslar düzenlenerek, gençlere Kudüs'ün tarihi, İslam alemi için önemi ve Kudüs için neler yapılması gerektiği anlatıldı.

Bu itibarla; İlçe Müftümüz Halil İbrahim BAYALAN İskenderli Şehit Soner Yıldırım İMKB MTAL'da, Vaizimiz Abdurrahman Yılmaz Tonya Anadolu İmam-Hatip Lisesi'nde, Kozluca Mahallesi Camii İmam-Hatibi Ramazan Bayraktar Anadolu Lisesi'nde, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Süleyman BİRİNCİ Anadolu Çok Programlı Lisesi'nde, Merkez Ali İbni Ömer Ali Ağa Camii İmam-Hatibi Süleyman Malkoçoğlu Feride-Ahmet Şener Ortaokulu'nda, Kozluca Mahallesi 2 No'lu Camii İmam-Hatibi Davut Latifoğlu Kenan Kumaş Ortaokulu'nda, Kalemli Mahallesi Camii İmam-Hatibi Mükremin Aydın 17 Şubat Ortaokulu'nda, Hoşarlı Mahallesi Yeni Camii İmam-Hatibi Katip Komut Karaağaçlı Ortaokulu'nda, Hoşarlı Mahallesi İshaklı Camii İmam-Hatibi Süleyman Güner Hoşarlı Ortaokulu'nda konferans verdiler.

Okullarda konferans vermemize müsaade eden başta İlçe Kaymakamımız Sayın Adem Eser'e, Milli Eğitim Müdürümüz Ziya Durmuş'a, okul müdürlerimize, konferans veren görevli personelimize ve konferanslara katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyoruz.