06.03.2020

Hoşarlı'da Sabah Namazı Buluşması

6 Mart Cuma günü Hoşarlı Mahallesi Camiinde Sabah Namazı Buluşması düzenlendi.

Namaz öncesi vatanımız ve milletimizin huzuru, mazlum ve mağdurlar kardeşlerimizin kurtuluşu için sınır ötesinde operasyonlar düzenleyen mehmetçiğimizin mansur ve muzaffer olması için Fetih Süresi okundu. Cemaatle kılınan Sabah Namazının ardından İlçe Müftümüz Haki Özgül, cemaate hitap etti. İnsanın mes'uliyetinden ve emanet bilincinden bahsettiği konuşmasını "Gerçekleştirdiğimiz dinî , hayri ve sosyal hizmetlerde bizlere her dâim güç veren, Sayın Kaymakamımız Osman Sayılır Bey'e,Hoşarlı Mahallesi Din Görevlilerine, buluşmamıza iştirak ederek sabah namazını bizimle beraber îfâ eden siz değerli cemaatimize, emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım" diyerek bitirdi.

Caminin müştemilatındaki çay ocağında hep beraber yapılan kahvaltının ardından cemaat dağıldı.