25.09.2020

İlçe Müftümüz Haki ÖZGÜL Veda Etti

Ordu İli Ulubey İlçe Müftülüğüne Naklen Atanan İlçe Müftümüz Özgül, 24 Eylül 2020 Perşembe günü ilçemizdeki görevinden ayrıldı.

2018 Haziran ayında İlçe Müftülüğümüze naklen atanan Müftü Özgül, ilçemizde yaklaşık olarak iki buçuk yıl görev yaptı. Bu süre zarfında 4-6 Yaş Kur'an Kurslarını ilçemize kazandırdı. İlçe Müftülük binasının tamirat tadilatı ve müftülük bünyesinde gençler için oturma salonu açılması gibi bir çok hizmetin gerçekleştirilmesine vesile oldu.

Başta Müftü Özgül olamak üzere son bir yıl içerisinde emeklilik ve naklen atanma gibi nedenlerle ilçemizden ayrılan din görevlileri için Kadıralak Yaylasında Müftülük personelimiz tarafından bir veda programı düzenlendi.

Müftü Haki ÖZGÜL yaptığı konuşmada "Yaklaşık iki buçuk yıldır deruhte ettiğim Tonya İlçe Müftülüğü görevimden bugün itibârıyla ayrılmış oldum. Yeni görev yerim Ordu Ulubey İlçe Müftülüğü. İdâri, dini ve hayrî işlerde; gerçekleştirdiğimiz tüm faaliyetlerimizde bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Osman Sayılır Bey'e, Belediye Başkanımız Osman Beşel Bey'e, kurum âmirlerimize, din gönüllüsü kardeşlerime, yüce gönüllü Tonyalı hemşehrilerime ve tüm dostlara en kalbî duygularımla. Haklarınızı helâl ediniz.Varsa hakkım helâl olsun..." dedi.

Müftü Haki Özgül Hocamıza ilçemize yaptığı güzel hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni atandığı görev yerinde hayırlı vazifeler yapmasını Cenab-ı Hakk'tan niyaz ederiz.