05.08.2020

İYİLİK KERVANINA VAKFIKEBİR 171 KURBAN HİSSESİ İLE KATILDI

İlçemiz Müftüsü Recep ŞAHAN 2020 Vekalet Yolu ile Kurban Kesim Organizasyonunu değerlendirerek  ilçeden bu yıl 171 hisse kurban vekaleti alındığını söyledi.  Bir önceki yıla göre önemli oranda artış olduğunu kaydeden İlçemiz Müftüsü Recep ŞAHAN şunları söyledi:
Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığımızca “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla yürüttüğümüz 2020 Vekalet Yoluyla Kurban Kesim programımız çerçevesinde milletimiz bize 557 bin 311 hisse kurbanı emanet etti. Biz de emanet aldığımız bu kurbanları keserek organizasyonumuz gönüllüsü kardeşlerimiz vasıtasıyla ülkemiz ve yurtdışındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Hamdolsun necip milletimizin bizlere emanet ettiği 557 bin 311 hisse kurbanı yurtiçinde 430 il ve ilçe merkezinde, yurtdışında ise 74 ülkenin 308 bölgesinde kestirerek 4 milyon 625 bin aileye, bir başka ifadeyle 23 milyon 128 bin ihtiyaç sahibi insana ulaştırdık. Bu iyilik kervanına  Vakfıkebir ilçemiz bu sene 171 hisse kurban vererek katıldı. Bir önceki sene 115 hisse vekalet aldığımız ilçemizde bu sene  halkımızın teveccühü daha fazla oldu. Buradan “Teşekkürler Vakfıkebir” diyorum. Rabbim kestiğimiz ve kestirdiğimiz kurbanlarımızı kabul etsin.”

#TeşekkürlerTürkiye
#TeşekkürlerVakfıkebir