22.04.2017

Yokuşlu Mahallesi Kız Kur’an Kursu Öğrencileri Kutlu Doğum Programı Düzendi

2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Müftülüğümüz öncülüğünde, Yokuşlu Mahallesi Kur’an Kursu öğrencileri tarafından  21 Nisan 2017 Cuma günü saat 14.00’da Yokuşlu Mahallesi Kur’an Kursu’nda “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” temalı program gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını ilçe müftümüz Hayrettin KILIÇBAY’ın yaptığı programın tamamı kurs öğrencileri tarafından icra edildi.

Sunuculuğunu öğrencilerden Zeynep SELİM ve Büşra SAĞLAM’ın yaptığı program açılış konuşmasının ardından öğrencilerden Huri AYDIN ve Neriman SEKMENOĞLU’nun okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yine öğrencilerden Neriman SEKMENOĞLU, Huri AYDIN, Rumeysa KINA , Yasemin BIYIK, Esma ELDUBEYS ve Ayşe ELDUBEYS’in okuduğu Yasin Suresi tilavetiyle devam etti.

Öğrenciler Rumeysa KINA, Yasemin BIYIK, Huri AYDIN ve Sude SAĞLAM’ın okudu “40 Yaşındasın” adlı şiirden sonra Zübeydenur KINA ve Büşra SAĞLAM adlı öğrenciler bir piyes gösterisi sundu. Program Neriman SEKMENOĞLU adlı öğrencinin yapmış olduğu sohbet konuşmasının ardından öğrenciler Ayşe ELDUBEYS ve Zeynep SELİM’in yaptığı dua ile son buldu.

Programı hazırlayıp sunan öğrenci ve öğreticilerimiz ile programa katılan misafirlerimize teşekkür ediyoruz.