24.02.2020

Gençlik Koordinatörlüğümüz "Köyde Bir Gün Bir Gece" Kamp Programı Gerçekleştirdi.

Gençlik Koordinatörlüğümüz tarafından 22-23 Şubat 2020 tarihlerinde "Köyde Bir Gün Bir Gece" kamp programı gerçekleştirildi.

22.02.2020 / 23.02.2020 Tarihleri arasında Trabzon Yomra İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce; Somali, Afganistan, Özbekistan, Tataristan ülkelerinden, Ağrı, Kilis, Samsun, Elazığ, Van, Artvin, Giresun Şehirlerinden, farklı bölümlerde öğrenim gören üniversite öğrencilerine yönelik Trabzon / Yomra İlçesine bağlı Çamlıyurt Mahallesi Derebaşı mevkinde, İnternet ve Şehir yaşamından uzak "köyde bir gün bir gece kamp" programı gerçekleştirildi.

İlçe Müftümüz Hayreddin KILIÇBAY tarafından teknolojinin ve sanal dünyanın bizden kopardıkları, komşuluk ve kardeşlik başta olmak üzere, sıla-i rahim gibi milli ve manevi değerlerimiz konusunda gençlerin ufkunu açıcı sohbet gerçekleştirildi.
Gençlerin merak ettikleri konular hakkında sohbet ortamının oluştuğu, vakit namazlarının birlikte kılındığı, yine kamp boyunca eğlenceli oyunların oynandığı, Yemek, temizlik, ateş yakma gibi kamp işlerinin gençler tarafından yapıldığı, kayak keyfinin doyasıya yaşandığı, Karadeniz’in eşsiz doğasıyla iç içe bir Kamp programı gerçekleştirildi.