22.07.2022

Yaz Kurslarımızda 15 Temmuz Programları Düzenlendi

Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerinden 15 Temmuz Programı !!!
Kaşüstü Mahallesi Cumhuriyet İlkokulu Yaz Kur'an Kursu ve Kaşüstü Ulu Cami Yaz Kur'an Kursunun ortaklaşa tertip ettiği 15 Temmuz Programına İlçe Müftüsü Celal Malkoç, Kaşüstü İlkokulu Müdürü Kadem Uzun, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Ömer Alioğlu, öğrenci ve velilerin de katılımıyla gerçekleşti.
Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Kaşüstü Mahallesi  Ulu Cami İmam-Hatibi Yakup Merca'nın aşr-ı şerifiyle devam etti. Daha sonra günün anlam ve önemine ithafen İlçe Müftüsü Celal Malkoç  bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından 15 Temmuz Marşı ve 15 Temmuzu anlatan şiirler Yaz Kur'an Kursu öğrencileri tarafından okundu.
Programda 15 Temmuz temalı resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Program dua ile taçlandırıldı.
15 Temmuz Anma ve Anlama Programının hazırlanmasında emeği geçen ,Kaşüstü Mahallesi Ulu Cami İmam-Hatipleri Yakup Mercan ve Mustafa Osmanoğlu, Kaşüstü İlkokulu Yaz Kur'an Kursu Görevlileri , Asiye Hatipoğlu,Ümmügülsüm Tohumcuoğlu,Nurdan Can,Gamze Çakır, Feyzanur Mecan,Cansu Pekşen ve Şükrü Şahin 'e Müftülüğümüz olarak teşekkür ediyoruz. #15temmuz

Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerinden 15 Temmuz Programı !!!
Yomra Merkez İlkokulu Yaz Kur'an Kursu ve Yeni Cami Yaz Kur'an Kursunun ortaklaşa tertip ettiği 15 Temmuz Programı İlçe Müftüsü Celal Malkoç, Yomra Merkez İlkokulu Müdürü Erdem Keleş , Müftülüğümüz Şube Müdürü Ömer Alioğlu, öğrenci ve velilerin de katılımıyla gerçekleşti.
Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.
Merkez İlkokulu Yaz Kur’an Kursu Öğrencisi Tevfik Burak Kaya’nın aşr-ı şerifiyle devam etti.
Daha sonra günün anlam ve önemine ithafen İlçe Müftüsü Celal Malkoç bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından 15 Temmuz Marşı ve 15 Temmuzu anlatan şiirler Yaz Kur'an Kursu öğrencileri tarafından okundu.
Kayabaşı Dereiçi Cami İmam Hatibi Durmuş Baştürk tarafından Temsili sela okunmasının ardından Yeni Cami İmam Hatibi Resul İskender tarafında dua ile Program taçlandırıldı.
15 Temmuz Anma ve Anlama Programının hazırlanmasında emeği geçen ,Yeni Cami İmam Hatibi  Resul İskender,Necdat Kaya,Yeni Cami Müezzin Kayyımı Mustafa Aydın  Merkez İlkokulu Yaz Kur’an Kursu Öğreticileri Durmuş Baştürk , Fatma Şirin Çiçek Nurdan Süer, Sema Murat ,Zeynep Hacıhamzaoğlu, Tuğba Kalkanlı, Fatma Kurt Çiğdem Kalmuk Hocalarımıza Müftülüğümüz adına teşekkür ediyoruz.