01.02.2024

Gençliğe Değer Ara Dönem Kampına Katılan Öğrencilerimiz ve Velilerinden Filistinli ve Gazzeli Kardeşlerine Destek

Arsin Müftülüğü tarafından düzenlenen Gençliğe Değer Ara Dönem Kampına katılan öğrencilerimiz ve velileri, İsrail’in yaptığı saldırılar sonucunda binlerce masum insanın bombalanarak vefat ettiği Gazze'ye gönderilmek üzere yardım kutusu faaliyeti gerçekleştirdiler.
Öğrencilerimiz ve velileri, Filistin ve Gazze yararına düzenledikleri hayır kumbarasında harçlıklarını topladılar. Öğrencilerimiz harçlıklarından oluşan hayır kumbarasını İlçe Müftümüz Telat ERGİN'e teslim ettiler. Minik öğrencilerimizin hayır kumbarasından 3000 TL çıktı.
İlçe Müftümüz Telat ERGİN: “Duyarlı davranışlarından dolayı yavrularımızı, ailelerini ve onların yetişmelerine katkı sağlayan hocalarına teşekkür etti. Temennimiz Filistin’deki Müslümanların bir an önce İsrail’in zulmünden kurtulmasıdır. Bizim küçüğüyle, büyüğüyle çok özel bir milletimiz var. Bu faaliyet de işte bunun bir göstergesidir. " dedi. İlçe Müftümüz programın sonunda öğrencilerimize Diyanet Çocuk Takvimi hediye etti.