14.05.2019

2019 YILI RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİMİZDEN

1- RAMAZAN AYINDA İLÇEMİZDE ÜÇ YERDE KUR’AN-I KERİM MUKABELESİ KUR’AN-I KERİM VE MEALİ İLE BİRLİKTE YAPILMAKTADIR.

Kur’an Kursu öğreticilerimiz tarafından kadınlara yönelik olarak okunan mukabeleler Merkez Kur’an Kursunda Saat 12:00’de , Fatih Mahallesi Kur’an Kursunda Saat: 11:45’te ve İlçemiz Halk Eğitim Merkezindeki  Saat 12:00’de kursiyerlerden katılmak isteyenlere yönelik olarak tatbik edilmektedir.

Mukabeleye katılanların pek çoğu ilk defa Kur’an-ı Kerimin mealini dinlediklerinin ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Mukabele programlarına katılımın iyi olduğu memnuniyetle müşahede edilmektedir. Diğer tüm camilerimizde ise mukabele okunmaktadır.

2- İKİ CAMİMİZDE HATİMLE TERAVİH NAMAZI KILINMAKTADIR.

Merkez Ulu Camiinde ve Yeşilyalı Merkez Camiinde hatimle teravih namazı kılınmaktadır.