14.02.2019

KURAN ZİYAFETİ PROGRAMI İCRA EDİLDİ

Müftülüğümüzce her ay merkezi bir camide gerçekleştirilen “Kur’an Ziyafeti Programı”  bu ay 13 Şubat 2019 Çarşamba günü akşam namazı sonrası 2 Nolu Bostancı Camiinde yoğun katılımla icra edildi.
      Programa İl Müftüsü Osman AYDIN, İlçe Müftümüz Selami BAĞCI, Din Hizmetleri Uzmanı Bekir BEKTAŞ, Yalıncak Merkez Camii İmam-Hatibi Abdullah KÜÇÜK, Pazarkapı Camii İmam-Hatibi Mürsel VEREP, Kanuni Süleyman Camii Müezzin-Kayyımı Hasan ÖZDİN, Konaklar Camii İmam-Hatibi Yaşar BAYRAKTAR, ve çok sayıda cemaat katılmıştır.
     Programa Kur’anı Kerimden aşr-ı şerifler okunarak başlanmış, ardından İlçe Müftümüz Selami BAĞCI’nın Okunan aşr-ı şeriflerin tefsirlerini yapması ile devam edilmiş olup, akabinde İl Müftüsü Osman AYDIN’ın yapmış olduğu dua ile program sona ermiştir.