15.03.2019

“ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE ADLI ŞİİR OKUMA YARIŞMASI”

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünün “18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi” münasebetiyle planladığı “Lise Öğrencileri Arasında Şiir Okuma Yarışması” Müftülüğümüz organizesinde Kanuni Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

Kanuni Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen yarışmaya öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
18 öğrencinin katıldığı "Çanakkale Şehitlerine" isimli şiir yarışmasında duygu dolu anlar yaşanırken jüri üyeleri puanlamada zorlandılar.

Düzenlenen şiir okuma yarışmasında birinci olan Trabzon Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Ayşe  YEŞİLDAĞ’a ödülünü Ortahisar Müftüsü Selami BAĞCI verdi, ikinci olan Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi 10. Sınıf öğrencisi  Ayşenur Gülsüm YILMAZ’a  ödülünü 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Nihat MALKOÇ verdi, üçüncü olan Mahmut Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Muhammet Yasir GÖRMÜŞ’e ödülünü Ortahisar İlçe Müftülüğü Vaizi Ahmet TAŞ verdi.

Oldukça güzel geçen program hediye takdimi ile sona erdi.