13.11.2019

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KONFERANSI

Sürmene İlçe Müftülüğü olarak Mevlid-i Nebi haftası vesilesiyle 12 Kasım Salı günü Saat: 19:15' te Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Ömer AYDIN hocamızın ''Peygamberimiz ve Aile '' konulu programı icra ettik.İlçe Müftümüz Abdullah ÇOBANOĞLU'nun açılış konuşmasından sonra İl Müftümüz Osman AYDIN selamlama konuşması yaptı.Sinevizyon gösterimiyle konferansa geçildi.Konuşmasında öncelikle insan olmanın kıymeti üzerinde duran Ömer AYDIN hocamız Ailenin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için temel ahlaki değerlerin önemine vurgu yaptı.Programın sonunda Müftülüğümüzce tertip edilen Liseler arası kompozisyon yarışmasında ve kur'an kursları arası 40 hadis ezberleme yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.Hediye takdimi esnasında öğrencilerimizi tebrik eden kaymakamımız Ahmet Gazi KAYA Ailede annenin önemine vurgu yapan kısa bir konuşma yaptıktan sonra programın hazırlanıp sunumu gerçekleştiren Müftülük personelimize teşekkür etti.Günün anısına fotoğraf çektirdikten sonra program nihayete erdi.