11.12.2019

ENGELLİ İKİZ KARDEŞLER ZİYARET EDİLDİ

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, 17 yaşındaki ortopedik engelli ikiz kardeşler Yunus ve Emre Salih ile ailesini ziyaret etti.

İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, beraberinde Kur'an kursu öğreticileri Fatma Kopal, Elvide Karkaç ve Vakfıkebir Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Adnan Demirtürk Öğrenci Yurdu’nda kalan bir grup kız öğrenci ile birlikte, ortopedik engelli 17 yaşındaki ikiz kardeşler Yunus ve Emre Salih ile ailesini evlerinde ziyaret etti.

İlçeye bağlı Kemaliye Mahallesi'nde ikamet eden Ersel ve Nesrin Salih çiftinin 17 yaşındaki ortopedik engelli ikiz oğulları Yunus ve Emre Salih ile ailesini ziyaretleriyle ilgili İlçe Müftüsü Köksal; "Bizler müftülük olarak ilçemizdeki yaşlı, engelli ve hasta kardeşlerimizi zaman zaman evlerinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını soruyoruz. Her zaman yanlarında olduğumuzu bildirmek istiyoruz. Bu amaçla, ortopedik engelli olan iki kardeşimizi ve ailesini de ziyaret ettik. Hal ve hatırlarını sorduk. Dertlerini, sorunlarını ve isteklerini dinledik. Kendilerini unutmadığımızı ifade ettik. Onların yüzünü güldürdük. Onların yüzünün gülmesi bizim de, toplumun da yüzünün gülmesi demektir. Bizler, ilçe müftülüğü olarak müftülük bünyesinde hizmet veren Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nda görevli personelimiz ve din görevlisi arkadaşlarımızla diğer engelli, hasta ve yaşlı kardeşlerimizi de zaman zaman ziyaret ediyoruz. Geçmiş olsun dileklerimizi, sağlık-afiyet temennilerimizi paylaşıyoruz. Kendilerine dua edip dualarını alıyoruz." dedi.