11.12.2019

MİNİKLERDEN, ÖZEL ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'ne bağlı Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursu'nda, Kur’an Eğitimi ve Öğretimi gören 4-6 yaş grubu minik öğrencileri temsilen bir grup öğrenci, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Özel Öğrencilerini ziyaret ettiler.

Kur'an Kursu Öğreticisi Havva İnce ve Fatma Kopal refakatinde İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gelen minik öğrenciler önce Okul Müdürü Sezgin Özdin'i ziyaret ettiler. Daha sonra Öğretmen Ayşe Birinci eşliğinde sınıfları gezen minikler, okulda eğitim öğretim gören özel öğrencilerle (engelli kardeşleriyle) buluştular. Her insanın bir engelli adayı olduğunu empati yapmaları ve engelli kişileri nerede görürlerse görsünler, ön yargılı olmaksızın her şekilde onlara yardımcı olunması gerektiği bilincinin kendilerine aşılanması amacıyla gerçekleştirilen ziyarette minik öğrenciler, engelli kardeşlerine çeşitli hediyeler verdiler ve bir süre kendileriyle sohbet edip, neşeli vakit geçirdiler.

İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sezgin Özdin, bu anlamlı ziyaret dolayısıyla başta ilçe müftülüğüne, Kur'an kursu öğreticilerine ve minik öğrencilere teşekkürlerini ifade, minklere eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi.