07.08.2023

Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programı

Müftülüğümüzün, ilçemiz Doğu Gözaçan Kültür Parkı’nda düzenlediği ve İlçe Gençlik Koordinatörümüz Ali Kasımay ile kursiyerlerden Deniz Eser’in sunduğu kapanış programı, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Otogar Camii Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinden görme engelli Muhammet Demir’in Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından İlçe Müftüsü İhsan Öz kısa bir konuşma yaptı. Öz konuşmasında:

“2023 Yılı Yaz Kur’an Kursları Kapanış Programını hep birlikte yapalım arzu ettik. Bu programa katkıda bulunan gerek Vakfıkebir’de, gerekse ilçemizden tüm esnaf kardeşlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. Sevgili gençler, sizler bu yazın tatil döneminde evlerinizde yatmadınız, bilgisayarla oynamadınız, geldiniz camilerimizi şenlendirdiniz. Siz gelince camilerimiz çiçek gibi açtı. Allah sizleri vatana, millete hayırlı evlat olmayı nasip eylesin inşallah” dedi.

İlçe Vaizi Zeki Güven hocamızın kızı Meryem Betül Güven’in “Sakarya” adlı şiiri ve Akkese Merkez Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencilerinden Hasan Aydın'ın ilahi okumasının ardından, kursiyerlerden Muhammet Enes Demirci Kursların Kapanış Duasını yaptı.

Programı müteakip çocuklarımız, çeşitli çocuk ilahileri eşliğinde poğaça, kek, ayran ve su ikramı ile Lunaparka yönlendirilerek Gondol, Çarpışan Arabalar, Salıncak ve Trambolinde doyasıya eğlendikten sonra son olarak çocuklara dondurma ikramı yapılarak kapanış programı sona erdi.