01.02.2019

ÇOCUKLAR VE GENÇLERLE SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Okulların yarıyıl tatiline girmesinin ardından Sürmene İlçe Müftülüğü olarak çocukların ve gençlerin hem camiye alışması hem de dini kazanımlar elde etmesi amacıyla düzenlenen "Haydi Çocuklar Camiye" projesinin son günleri yaklaşırken 31 Ocak 2019 tarihinde İlçe Müftümüz Abdullah ÇOBANOĞLU Sabah Namazı ve sonrasında gençlerle bir araya gelerek onlara bazı ikramlarda bulundu.

Buluşmaya İlçe Müftümüzün yanısıra Sürmene Gençlik Koordinatörü Şaban KAYA ve bazı din görevlileri de katıldı. Çocukların oldukça mutlu olduğu gözlenen buluşmada kısa bir konuşma yapan İlçe Müftümüz:"Gençler öncelikle buraya geldiğiniz için sizden ve sizi gönderen ailelerinizden Allah razı olsun. On gün boyunca sizler için düzenlenen bu çalışmada elde ettiğiniz kazanımlarınızı inşallah unutmaz ve bu güzellikleri ömür boyu sürdürürsünüz. Siz bu çalışmaya katılarak Allah katında hediyelerin en güzelini aldınız. Ülkemizin sizin gibi inançlı ve başarılı gençlere ihtiyacı var. Bu vesile ile Pazartesi başlayacak olan derslerinizde hepinize başarılar dilerim" dedi. İlçe Müftümüzün konuşmasının ardından yapılan dua ile Gençlerle Sabah Namazı Buluşması sona erdi.