14.11.2023

MÜFTÜLÜK GENÇLERE GEZİ PROGRAMI DÜZENLEDİ

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün Organizasyonu ile Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik gezi etkinliği düzenlendi.

Vakfıkebir Şenocak Mahallesi Camii İmam Hatibi aynı zamanda Vakfıkebir İlçe Müftülüğü gençlik koordinatörü olan İmam Hatip Davut Bayraktar, Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ne yönelik gezi programı tertip etti.

Gezi kapsamında Öğrenciler Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük’ ü makamın da ziyaret ettiler. Müftü Küçük ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilere nasihatlerde bulunan Müftü Küçük gezi programının hayırlara vesile olmasını diledi. Gençlere çikolata ikramında bulundu.

Trabzon Gezisi; Ayasofya Camii ziyareti ile başladı, İl Müftü Yardımcısı Şakir Şahin’i ziyaret, Akvaryum Gezisi, Boztepe Seyir Teras yürüyüş parkuru ve akabinde Ali Şükrü Bey’in kabrinin ziyareti ile son buldu. Geziye katılan tüm öğrencilere İl Müftülüğü tarafından yemek ikramında bulunuldu.

Gezi dolayısıyla duydukları memnuniyeti dile getiren gençler; “ Motivasyon açısından çok yararlı bir gezi oldu misafirperverliği ile bizleri memnun eden İlçe Müftümüz Şükür Küçük’ e İl Müftü Yardımcısı Şakir Şahin’e ikramları dan dolayı teşekkür ederiz.” dediler.