28.03.2024

HAFIZLAR BELGELERİNİ ALDI

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, 'Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olup "Hafızlık Belgesi" almaya hak kazanan öğrencilere belgelerini verdi.

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'ne bağlı Hafız Hasan Kaan Kur'an Kursu ve Vakfıkebir Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda hafızlıklarını tamamlayan ve 'Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olan öğrencilere, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürlüğünce hazırlanıp gönderilen Hafızlık Belgeleri, Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük tarafından verildi.

Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'nde düzenlenen belge merasimine hocaları ve aileleri ile birlikte gelen, Hafız Hasan Kaan Kur'an Kursu öğrencileri; Muhammed Furkan İlbars, Ömer Faruk Civcan, Vakfıkebir Bölge Yatılı Kız Kur’an Kursu Öğrencileri; Zeynep Taşdemir, Nisa Nur Bilgin, Merve Kıran Hafızlık Belgeleri ile Türkiye Diyanet Vakfı Vakfıkebir Şubesince hazırlanan hediyelerini İlçe Müftüsü Şükür Küçük’ün elinden aldılar. Müftü Küçük hafızları, hocalarını ve ailelerini tebrik etti.

Vakfıkebir İlçe Müftüsü Şükür Küçük, öğrencilere ve hocalarına bundan sonraki eğitim öğretim hayatında ve çalışmalarında başarılar diledi.