18.03.2019

KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMI

Müftülüğümüzce her ay merkezi bir camide gerçekleştirilen “Kur’an Ziyafeti Programı”  bu ay 18 Mart 2019 Pazartesi günü öğle namazı öncesi Pazarkapı Mahallesi Camiinde icra edilmiştir.

Programa İlçe Müftümüz Selami BAĞCI, Din Hizmetleri Uzmanı Bekir BEKTAŞ, Çarşı Cami İmam-Hatibi Mustafa Yazıcı, İskenderpaşa Cami İmam Hatibi Davut SÜER,  Nurdoğdu Cami İmam Hatibi Mustafa AKDAŞ, Gülbaharhatun Cami Müezzin-Kayyımı Mehmet ODABAŞI ve çok sayıda cemaat katılmıştır.

Programa Kur’anı Kerimden aşr-ı şerifler okunarak başlanmış, ardından İlçe Müftümüz Selami BAĞCI’nın Okunan aşr-ı şeriflerin tefsirlerini yapması ile devam edilmiş olup, akabinde tüm Müslümanlar için yapılan dua ile program sona ermiştir.