22.03.2019

“MÜFTÜLÜĞÜMÜZCE RESMİ NİKAH KIYILDI”

Müftülere resmi nikah izninin verilmesinin ardından Müftülüğümüze müracaat eden çiftlerin nikahları Ortahisar İlçe Müftümüz tarafından kıyıldı.

Müftülüğümüzde gerçekleştirilen nikâh töreninde Asiye ZENGİN ile Hasan Basri NUROĞLU çifti dünya evine girdi.

Müftülüğümüze resmi nikâh başvurusu yapan Asiye ile Hasan Basri çiftinin nikâhı, 21 Mart 2019 Perşembe günü İlçe Müftümüz Selami BAĞCI tarafından  şahitler huzurunda kıyıldı.

Müftü Bağcı nikâh ilanının ardından gençlere aile birliğinin huzurlu ve mutlu oluşması için tavsiyelerde bulundu ve yapılan Nikâh duasıyla merasim tamamlandı.

Genç çifte mutluluklar dileyen İlçe Müftümüz, evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim etti.

Ortahisar İlçe Müftülüğü olarak bizlerde evlenen çiftlerimizi tebrik ediyor, iki cihan saadeti diliyoruz.