16.05.2019

“ENGELLLİ ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK İFTAR PROGRAMI”

Müftülüğümüzce 14 mayıs 2019 salı günü işitme ve görme engelli Kur’an kurslarımızda okuyan öğrencilere ve yakınlarına yönelik iftar programı düzelendi.

Programa; İl müftü yardımcısı Sıtkı KAYA,  İlçe müftümüz Selami BAĞCI, şube müdürümüz ihsan SUBAŞ engelli koordinatörlerimiz selim Çolak, Hanife Duran, Ayşe ŞİMŞEK ve çok sayıda davetli katılmıştır.

Programa Nurdoğdu Camii İmam-Hatibi Mustafa AKDAŞ’ın okuduğu  aşr-ı şerif ile başladı ardından ilçe müftümüz Selami BAĞCI’ bir açılış konuşması yaptı daha sonra program öğrencilere Kur’an kursu katılım belgelerinin verilmesinin ardından Fatih  Büyük Camii İmam Hatibi Osman KALAN’ın Ney dinletisi ile devam edilmiş olup, akabinde iftar yemeği ve tüm Müslümanlar için yapılan dua ile program sona ermiştir..

Belgeleri takdim eden ilçe müftümüz Selami bağcı talebeleri yetiştiren hocalarımızı tebrik ederek, başarılarının devamı diledi. Bizlerde öğrencilerimizi ve onları yetiştiren hocalarımızı ayrıca anne babalarını tebrik ediyoruz.